Vecka 8 ❤️

Jag älskar att ha veckobyte på lördagar! Jag vet ju inte hur länge jag kommer få behålla det, men det känns bra nu i alla fall! Vi plussade ju även på en lördag för exakt två veckor sedan nu och lördagar är så heliga för mig. Vi sitter hemma, äter en lång frukost tillsammans och läser melodikrysset. Detta har varit en tradition i många år av vår relation och vi fortsätter så länge det går! Jag vet ju att det kommer bli svårt när bebis kommer, men det är okej! ❤️ i största möjliga mån får bebis vara med! ❤️


Idag går vi i alla fall in i vecka 8. Egentligen är jag så tacksam för hur denna graviditet gått hitills. Jag har inte blött någon gång så just den delen har ju inte spätt på någon oro. Dock har jag flera symtom som ömma bröst, trötthet, molvärk och illamående. Illamåendet kommer och går och vissa dagar är det värre än andra. De dagarna är jag tacksam för. De påminner mig om att det är på riktigt och lungar mig. Visa dagar mår jag mindre illa. Jag är tacksam för de dagarna också, även om oron blir avsevärt mycket kraftigare de dagarna. Men jag vet ju att inte alla mår illa och att det går hur bra som helst ändå! Så, jag tackar och tar emot allt som denna graviditet ger mig och hoppas på det bästa.

På måndag, om två dagar, är det dessutom dags för ultraljudet. Jag är nervös. Jag skulle ljuga om jag sa annat. Jag är jätterädd för att läkaren ska säga att det inte finns något hjärta och att bebisen har dött. Men jag känner mig samtidigt lugn. Även om jag är rädd för det så har jag inte kapaciteten att tro det. Kalla mig naiv om du vill, men det går inte. Jag bara måste tro att allting är bra.

Denna vecka är bebisen lika stor som ett hallon. Det tar sig! Så spännande att varje vecka få följa utvecklingen på ett sätt man förstår!