Har ägglossning varit?

I slutet av förra veckan registrerade jag att jag började få ägglossningsflytningar. Då började jag självklart med stickorna. Sedan jag jag testat mellan en till två gånger per dag men inte registrerat någon höjning. Dock har jag inte låtit testet ligga så länge som jag kanske borde ha gjort då jag hade för mig att det positiva testet blev positivt rätt så fort efter att jag hade kissat på stickan. Dock står det att man ska vänta 10-15 minuter innan man ska avläsa resultat och det gjorde jag inte. 
 
Nu är det i alla fall så att jag har blivit torr igen i den bemärkelsen att mina ägglossningsflytningar är borta o j ersatts med lotionaktiga istället, någonting som är typiskt efter ägglossningen.  
 
Jag vet inte alls vad detta kan betyda och fortsätter testa ytterligare ett par dagar med förhoppning att ägglossningstestet skall visa positivt tydligt. Dock jag har bestämt mig för att om det är så att det inte går vägen denna månaden heller så ska jag investera i ytterligare ett ägglossningstest med dubbel hormonindikator från clearblue. Då slipper jag analysera sträck, vilket jag tror kan vara bra. Jag hoppas att vi kan ligga på ytterligare ett par dagar och sedan är det väl bara att vänta och se. Kanske detta kan vara positivt för mig att inte veta. Kanske är det det som krävs för att det ska gå?